Veezu

The details

Duration

16 weeks

Area

19,000 sqft

The Brief

Our client, Veezu, is considered the UK’s fastest growing taxi and private hire technology platform with over 500 employees. Founded in 2013, this major employer was looking to grow its business, welcome new recruitment opportunities and elevate its brand further within the fast-moving technology market. To underpin the client’s rapid expansion, they secured 19,000 sq ft of space for their new headquarters situated at the newly refurbished Hodge House building, right in the heart of the vibrant Welsh capital.

The Solution

Veezu had big plans for its new workspace. Ultimately, it needed to support and firmly cement the client’s position as one of Wales’ respected tech champions.

Rowan Mill acted as designer and managing consultant for Veezu, with Paramount instructed for the fit out scheme, plus works to IT/telecoms room.

The aesthetic needed to cater to a younger demographic talent pool. An industrial, functional design was developed with focus on areas for social interaction that would attract fresh newcomers.

The decorative columns and exposed brickwork already present through the Grade II listed Hodge House building blended well with the client’s design theme.

The large open plan floorspace was subtly split into two parts: social and call centre.

Main feature space is the coffee bar and large canteen area, which is intended to host events and gather all teams and guests for town hall style presentations and special occasions.

A challenge for our team on this fit out project was the heavily occupied city centre building. Our teams carefully coordinated deliveries and took into account noise restrictions, keeping disruptions to a minimum where possible.

What the
client had
to say

“Our growth trajectory meant we needed to invest in our business’s infrastructure. The move from Newport to Hodge House in Cardiff reaffirms our commitment to our Welsh roots, yet allows us to create an open, inclusive, and diverse organisation that is easily accessible and where all team members feel they belong. Our thanks goes to Paramount for all their support in the process and for the outstanding results achieved at our new headquarters.”

Nathan Bowles

CEO – Veezu

Related projects

Stevens Hewlett & Perkins

Abel + Imray