The Cube, Bristol

The details

Duration

18 weeks

Area

14,100 sqft

The Brief

Create high quality office accommodation with modern facilities throughout the five-storey building.

The Solution

Standing proud on Bristol’s Harbourside, The Cube has undergone an extensive refurbishment which offers exceptional open plan office accommodation across four floors with exposed services throughout, a newly added amenities block and a striking meet and greet reception area.

Following the concept design by Stride Treglown, we were tasked with the CAT A refurbishment across the four upper floors, creating flexible office space for modern occupiers.

To the ground floor we completed the CAT B fit out of the new-look reception space, featuring LED lighting throughout.

Whilst outside, a number of additional features and facilities have been added to promote health and well-being in the workplace. The newly built shower block offers occupiers end of journey facilities, including bicycle storage and a ‘get ready’ area, in support of a green travel policy, helping to cut fuel emissions and travel costs. A new seating area to the rear of the building also encourages workers to relax outdoors.

The Cube not only offers occupiers a prominent location in the city, but excellent office accommodation that’s flexible to suit all.

What the
client had
to say

“It’s difficult to find a fit out contractor who attends to our company’s vital selection qualifications of detailed documentation and quality workmanship – but Paramount has successfully delivered on both for this project at The Cube.”

Chris Savva

Director – The Titan Group

Related projects

Stevens Hewlett & Perkins

McGregor Coxall, Bristol