Box Twenty

The details

Duration

8 weeks

Value

£180,000

Area

1,300 sqft

The Brief

We were appointed for the CAT A+ fit out of two floors at Beacon Tower: floor four and floor six. Occupying part of the sixth floor is Box Twenty, a team of award-winning consulting engineers, who were looking for a more effective, modern working environment to suit the needs of their expanding business.

The Solution

To deliver maximum efficiency for the client, our teams collaborated on this project with the landlord EVI UK Investment 4 S.A.R.L and property agent Savills, to design and deliver a CAT A+ scheme encompassing the workspace aspirations of Box Twenty.

This cooperative, blended approach saved both the landlord and client time and money.

We coordinated a CAT A programme together with the design concept from Studio Fika, which included a neutral aesthetic punctuated by contemporary accent tones from Box Twenty’s brand colour palette.

Located centrally, in the heart of Bristol, it’s now a perfect place to call home.

What the
client had
to say

“From the very outset of the project Paramount’s team were engaging, accommodating, pro-active and professional, and it was easy to form a trusted relationship with their delivery team. We would highly recommend Paramount – our experience of them has been very positive from the outset to completion of this project. They have provided us with an inspiring environment in which we can continue to develop our team and which will enable us to move into the next phase of our growth plans for the business.”

Paul Weston

Director – Box Twenty

Related projects

Stevens Hewlett & Perkins

Energy Trading Firm