Atlantic House West, Cardiff

The details

Duration

40 Weeks (2 phases)

Area

18,300 sqft

The Brief

Upgrade and modernise this prominent building in Cardiff’s City Centre Enterprise zone to boost its appeal to the letting market.

The Solution

Paramount was engaged to deliver a CAT A refurbishment which would inject new life into the building. This included repairs to the fabric, in order to provide a modern industrial look that would appeal to modern-day occupiers. The industrial design features concrete textures and exposed ceilings throughout.Within the upgraded reception space, contemporary feature lighting suspends above the soft seating areas creating a welcoming and charming entrance space. Whilst the monochrome colour scheme is complemented with a statement mustard shade shown on the upholstery of the seating.

What the
client had
to say

“Our clients engaged Paramount for the works at Atlantic House as they have a strong track record of successful CAT A refurbishments. We were most impressed with Paramount’s flexible approach to the project and their ability to deliver the project through challenging times. We are delighted with the finished product, which has transformed the building from dated cellular configuration to modern, contemporary, open plan offices and core areas.”

Richard Wooller

Partner - Knight Frank

Related projects

Stevens Hewlett & Perkins

Energy Trading Firm